Despre echipa de creatie Centris, textul oficial:

Centris este o echipa flexibila de web designeri si programatori talentati, dedicati sa ofere cele mai bune servicii clientilor nostri. Flexibilitatea vine din faptul ca nu exista angajati permanenti. Echipa se formeaza ad-hoc, in functie de fiecare proiect. Astfel aveti avantajul de a profita de cunostintele si talentul unor specialisti raspanditi in diferite colturi ale tarii (sau chiar ale lumii), lucru greu de realizat intr-o agentie clasica, unde angajatii petrec zilnic opt ore in acelasi birou.

Echipa de creatie, in traducere libera:

De fapt, suntem cine vrei tu. Cum ar spune un prieten: "Agentia noastra? De ce nu spui ca agentia noastra esti TU?"

Sunt Violeta Matei si imi place sa fac site-uri. Prima incercare de site am facut-o prin anul 2000. Ma ocupam de partea de internet intr-o agentie de publicitate destul de mare pe atunci. Ajutam clientii agentiei care isi doreau sa aiba un site si nu stiau de unde sa inceapa. Nici eu nu stiam. Am invatat impreuna. Web hosting, HTML, CSS, Flash, Javascript, toate au inceput incet-incet sa capete un sens.

Centris exista din anul 2006. In tot acest timp am facut o multime de clienti multumiti.

Ce primesc clientii

Clientii primesc ce vor. Un site care sa isi faca treaba. Un renume online. O identitate de marca. O carte de vizita. Un loc mai in fata in Google. Profit.

Vreti un site creativ si profitabil? Dati un semn si se rezolva.

Ce spun clientii

Aproape toti clientii nostri ne-au gasit datorita site-ului. Am vrut un site simplu, care sa nu intimideze si care sa sugereze ca mobila noastra este accesibila. In mai putin de un an de la lansare am ajuns pe prima pagina in Google pentru ce ne intereseaza, asa ca primim clienti fara sa mai cheltuim bani pe publicitate. Sunt foarte multumit de treaba facuta de Centris (adica de sora-mea, Violeta, ca nu avem nimic de ascuns!).

Viorel Matei - Maravimob
Site-ul Manoir Du Lac este exact asa cum ni l-am dorit: o carte de vizita eleganta pentru un proiect imobiliar de exceptie. Am lucrat foarte bine cu Violeta. O recomand.

Andrei Stoicescu - Manoir Du Lac
Am vrut un blog care sa semene cu site-ul. Am tot ce mi-am dorit, si ceva in plus: pot sa imi actualizez site-ul si sa adaug pagini noi fara sa am nevoie de ajutor. Wordpress este foarte usor de folosit. Violeta a facut o treaba extraordinara.

Simona Gherasim - Women's Success Coach