Servicii - creatie de site, audit SEO, instalari si machete WordPress

Oferim mai mult decat simpla creatie de site. Site-urile facute de noi sunt optimizate atat pentru motoarele de cautare cat si pentru utilizatori, reusind astfel sa isi atinga scopurile pentru care au fost create. Un site este mai mult decat un alt punct de bifat in planul de marketing. Un site este un instrument care trebuie sa va aduca profit, fie el direct sau indirect. Noi stim cum sa-l facem sa fie asa.

Creatie si dezvoltare website

Iata cateva situatii in care va putem ajuta:

  • Va doriti un site, dar nu stiti ce vreti sa faca, nici cum sa arate, nici nu aveti un buget definit.
  • Vreti site, stiti cu aproximatie ce ar trebui sa faca si cum sa arate, si stiti si cam cat vreti sa cheltuiti pentru el.
  • Aveti un site pe care vreti sa-l modernizati sau caruia vreti sa-i adaugati functii noi.
Cu noi puteti avea un site asa cum vi-l doriti, intr-un timp foarte scurt si fara bataie de cap. Stim sa ascultam, iar scopul nostru este sa ii dam clientului ceea ce isi doreste, nu sa castigam premii de creativitate.

Daca vreti sa evaluati performantele site-ului dumneavoastra actual, comandati un audit de site. Merita sa stiti cum stati.

Audit de site

Un site va aduce beneficii doar daca este vizitat. De unde vin vizitatorii: motoare de cautare (cum ar fi Google, Yahoo sau Bing), publicitate (online sau off-line) sau retele sociale (Facebook, Twitter).

Toate site-urile facute de noi au deja optimizarea SEO "on-site" facuta, pe baza estimarii celor mai cautate cuvinte cheie din domeniul dumneavoastra de activitate. Facem aceasta estimare gratuit, pentru ca ne intereseaza sa aveti maximum de beneficii de pe urma site-ului.

Daca aveti deja un site si vreti sa stiti cum sa-l faceti mai bun, va putem ajuta cu un audit de site. Veti afla care sunt punctele slabe si ce-ar fi de facut ca sa atrageti mai multi clienti potentiali si ca sa cresteti rata de conversie. Costul acestei analize se discuta pe proiect.

Strategie de comunicare online

Un proiect de dezvoltare web si comunicare online inseamna mai mult decat un site, inscrierea lui in directoare si crearea unei pagini de Facebook sau a catorva filmulete care, cu putin noroc, pot deveni virale.

Siti zicala "Cea mai buna spontaneitate e cea cu care vii de acasa"? E valabila si online, ca tot oameni suntem.

Pornind de la obiectivele dumneavoastra, noi va propunem un plan de comunicare online care sa va aduca rezultate cu adevarat.

Acest serviciu se adreseaza celor care sunt constienti de importanta unei imagini de marca unitare, a unei strategii de comunicare integrate in care sa se regaseasca valorile marcii si beneficiul unic pe care il oferiti clientilor.