Politica de confidentialitate

Aceasta este politica de confidentialitate a site-ului centris.ro. Ea se refera la modul in care sunt folosite informatiile dumneavoastra personale, colectate in timp ce vizitati acest site. Va rugam sa cititi aceasta politica de confidentialitate inainte de a utiliza site-ul nostru.

Prin utilizarea site-ului mentionat, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta politica de confidentialitate. Aceste practici pot fi schimbate, si orice modificari aduse vor fi postate aici iar toate modificarile aduse se vor aplica numai la activitatile si informatiile viitoare si nu retroactiv. Va incurajam sa accesati aceasta pagina in mod frecvent, pentru a va asigura ca sunteti la curent cu schimbarile intervenite in aceasta Politica de Confidentialitate si a va informa referitor la modul cum vom folosi informatiile dumneavoastra private.

Aceasta politica de confidentialitate este aplicabila doar pentru acest site web. Site-ul centris.ro poate contine legaturi catre alte site-uri. In momentul in care dati click pe o asemenea legatura si intrati intr-un alt site, aceasta politica de confidentialitate nu se mai aplica.

Cand dumneavoastra vizitati site-ul centris.ro, este posibil ca un cookie sa fie transmis catre browserul dumneavoastra. Datele culese prin intermediul acestor module cookie vor fi utilizate exclusiv in scopyri statistice pentru a ne ajuta sa imbunatatim experientei dumneavoastra prin navigarea pe site-ul nostru. Aceste date se refera doar la informatii de tipul browser utilizat, rezolutie monitor, sau alte asemenea informatii, dar niciodata nu vor fi colectate date cu caracter personal care pot duce la identificarea dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin intermediul paginii de Contact de pe site.

Aceasta Politica de Confidentialitate a fost actualizata ultima oara in 10 decembrie 2018.